domingo, 6 de julio de 2008

CREIX EL REPARTIMENT DE BAD LIEUTENANT


Val Kilmer, Fairuza Balk, Jennifer Coolidge, Shawn Hatosy y Xzibit entre d'altres, s'uneixen a Nicolas Cage i Eva Mendes

Val Kilmer, Fairuza Balk, Jennifer Coolidge, Vondie Curtis Hall, Shawn Hatosy, Denzel Whitaker y Xzibit s'uneixenn al repartiment de Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, pel que ja estaven confirmats Nicolas Cage i Eva Mendes. També estaven confirmats Shea Wigham, Katie Chonacas y Brad Dourif.

NAOMI WATTS EN EL REI LEAR


Juntament amb Keira Knightley i Gwyneth Paltrow, interpretaràn a les tres filles del monarca, Anthony Hopkins.

L'adaptació de l'obra de William Shakespeare comptarà amb el guió i direcció de Joshua Michael Stern. "No soc molt amic de les adaptacions modernes", ha comentat el realitzador a The Guardian, afegint que s'esperen altres noms importants en el repartiment, que s'anunciaràn en breu.

El rodatge d'El rei Lear es programa per inicis de 2009 en el Regne Unit o Irlanda, amb un pressupot d'unos 35 mil·lions de dòlars.

Es busca nou dolent per Batman


Després de la mort de Heath Ledger, l'Home RatPenat no tornarà a enfrontar-se al Jocker.

El dolent de la tercera entrega de l'home ratpenat que dirigeix Christopher Nolan no serà Jocker, després de la mort de Heath Ledger, ja que els responsables de la pel·lícula no li volen buscar substitut. Tot indica que Batman s'haurà d'enfrontar a un altre dolent en la pròxima ocasió.

Existeixen moltes possibilitats que Enigma, a qui ja va donar vida Jim Carrey a Batman Forever, sigui el nou enemic de Bruce Wayne. Encara que no se sap si serà el mateix actor qui es posi una altra vegada en la pell d'aquest psicòpata vestit de verd, al que li agrada cometre crims i posar endevinalles amb l'objetiu final de dominar el mon.

Friends podria arribar a la gran pantalla


La Warner Bros. aposta per la idea després de l'èxit de Sexe a Nova York.

L'èxit de la pel·lícula Sexe a Nova York, ha obert la porta perquè succeixi el mateix amb altras sèries de televisió famoses. Aquest seria el cas de Friends, sèrie que segons el Daily Mail, estaria ja preparánt-se per donar el salt a la gran pantalla, per alegria dels seus innombrables seguidors. Els papers de Joey, Mónica, Chandler, Rachel, Ross y Phoebe, seguirien interpretant-los els actors que tan éxitosament els hi va donar vida a la sèrie (en pantalla des de 1994 fins 2004): Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer i Lisa Kudrow; sempre que es donin les circumstàncies i condicions adequades.